Het evenement

Wat is Purmerend-Werkt

Purmerend Werkt is een uniek non-profit evenement waarbij regionale bedrijven, scholen, scholieren, studenten, werkzoekenden en belangstellenden zich aan elkaar presenteren. Purmerend Werkt is een combinatie van een bedrijvenbeurs en stage/ banenmarkt.

Tijdens dit evenement zal de binnenstad van Purmerend op diverse locaties gevuld worden met stands van regionale bedrijven die (verplicht) bezocht zullen gaan worden door scholieren en studenten die dat jaar een keuze moeten gaan maken voor een vervolgopleiding, studierichting of als schoolverlater een baan zoeken. Ook zullen diverse locaties opgevuld worden door grotere opleidingsinstituten en sectoren zoals bijvoorbeeld de zorg, ICT, Politie, Defensie, Bouw, etc.

Tijdens Purmerend Werkt zullen de regionale bedrijven en opleidingen zich in de binnenstad tonen in o.a. stands, tenten, speciale voertuigen, etc. De leerlingen zullen d.m.v. opdrachten langs de aanwezige stands, winkels en horeca geleid worden waardoor we er zeker van kunnen zijn dat de aanwezige bedrijven/ ondernemers en scholen bezocht zullen worden.

Aan het einde van het evenement zal er voor de deelnemers een feest en een netwerkborrel georganiseerd worden waar getoost kan worden op een succesvol evenement.

En nu?

Meldt u zich dan hier aan voor dit geweldige evenement!

Kijk dan o.a. op onze FAQ.

Staat daar uw antwoord niet tussen, neemt u dan contact met ons op.

Purmerend-Werkt is een non-profit evenement dus steun kunnen we altijd gebruiken.

Heeft u handjes over of wilt u ons sponsoren? Bel ons dan!


‘Purmerend is een levendige stad: ruim 4500 ondernemingen zijn hier actief’. Kennismaken met collega-ondernemers? Schrijf je dan in voor de grootste bedrijvenmarkt in de regio.

Daniel PardoenVoorzitter PRO en Stichting Purmerend 2000 Plus - Eigenaar automatiseringsbedrijf ITSD

0
Aantal leerlingen
0
Bezoekers
0
Bedrijven