Voor bezoekers

Informatie voor bezoekers

Wist je dat er in Purmerend ruim 5000 bedrijven gevestigd zijn? Van grote klinkende namen die tot de verbeelding spreken tot eenmanszaken en alles daartussenin.

Op zondag 27 januari 2019 organiseren bedrijven samen met de Purmerendse scholen en de gemeente het evenement Purmerend Werkt waarbij u als bezoeker ook van harte bent uitgenodigd.

gelegenheid om regionale bedrijven te zien!

Neem een kijkje bij de diverse stands van de bedrijven, scholen, defensie, politie en vele andere aanwezige partijen die aanwezig zijn tijdens dit evenement. Je kunt zien welke mensen en activiteiten schuilgaan achter de namen in het pand of het hek waar je altijd langs fietst, loopt of rijdt.

De ondernemers vertellen je graag over hun bedrijf en misschien vind je wel een prachtige carrièrekans!

 

Tip: het is deze dag koopzondag! Een ideale kans om je bezoek aan dit evenement te combineren met een hapje eten, een drankje of te shoppen in een van de vele winkels die op deze dag geopend zijn.

En nu?

Meldt u zich dan hier aan voor dit geweldige evenement!

Kijk dan o.a. op onze FAQ.

Staat daar uw antwoord niet tussen, neemt u dan contact met ons op.

Purmerend-Werkt is een non-profit evenement dus steun kunnen we altijd gebruiken.

Heeft u handjes over of wilt u ons sponsoren? Bel ons dan!


“Purmerend-Werkt is een belangrijk evenement omdat het van cruciaal belang is dat de Purmerendse jeugd een beter beeld krijgt van wat werken in een bepaald beroep of sector nu precies inhoudt.”

Thierry van der WeideStimulans